Over mij

Over Nora Kasmi

Sinds ik ben afgestudeerd, werk ik in het publieke, sociale domein. De eerste jaren was dat voor de gemeente Amsterdam, waar ik veel gesprekken heb gevoerd met mensen die een beroep deden op de bijstand en waar ik jongeren heb begeleid en gecoacht naar werk of scholing. Mijn empathisch vermogen en communicatieve vaardigheden hebben me altijd geholpen om mensen gemotiveerd mee te krijgen in de goede richting. Die jarenlange ervaring met mensen in de dagelijkse praktijk helpen mij nu als interimmanager, leidinggevende en coach.

 

Wat anderen over mij zeggen

Als je aan mensen die met mij hebben gewerkt, vraagt om mij te typeren, dan komen daar steevast de volgende woorden in voor: gedreven, hard werkend, resultaatgericht, vrolijk, open, eerlijk, humor en rechtvaardig. Natuurlijk kan je al die woorden ook doortrekken naar extremen en er zullen zeker mensen zijn die mij te ambitieus of rechtlijnig vinden. Waar het om gaat is dat ik ga waarvoor ik sta.

 

Over mijn kennis en ervaring

Mijn opleiding begon in 2000 aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik rechten ging studeren. Via een propedeuse Personeel en Arbeid werd het resultaat van mijn studie een diploma Sociaal Juridische Dienstverlening. Een mooi resultaat, maar het echte vak leer je toch in de praktijk. Ik heb bij verschillende gemeenten in het westen en midden van Nederland gewerkt. De projecten die ik heb uitgevoerd, hadden vaak te maken met jongeren, scholing, werkgelegenheid en sociale uitkeringen. De laatste jaren werk ik vanuit Noah Consultancy vooral als coach, projectleider en interimmanager binnen het sociale domein.

 

Mijn achtergrond

Ik hecht veel waarde aan individuele keuzevrijheid en zelfredzaamheid. Ik gun dat ook iedereen. Door altijd hard te werken en op te komen voor de normen en waarden waar ik voor sta, heb ik kunnen worden wie ik nu ben: een zelfstandige vrouw met een sociaal hart die midden in het leven staat en graag haar kennis en vaardigheden met anderen deelt.